Želiš studirati neku od zdravstvenih profesija? Još uvijek se stigneš prijaviti na jesenski rok na Zdravstvenom veleučilištu

0
45
Foto: pixabay.com

Prema informacijama Zdravstvenog veleučilišta u Zagrebu ostalo je još nekoliko slobodnih mjesta za upise na studije sanitarnog inženjerstva, studij sestrinstva te studij fizioterapije. Pripadnici romske nacionalne manjine koji su ostali neupisani na jednu od visokih ili viših škola nakon ljetnog roka, a žele studirati neku od zdravstvenih profesija, još uvijek to stignu izravnim upisom koji će obaviti na osnovu ostvarenog uspjeha na listi uspješnosti.

Kandidati prijavljuju interes za postupak upisa elektroničkim putem na mrežnim stranicama Nacionalnog informacijskog sustava prijava na visoka učilišta i internog informacijskog sustava Zdravstvenog veleučilišta do 2. rujna 2022. godine. Sve potrebne informacije o upisu kao i kriterijima dostupne su ovdje. Sve detaljne podatke i obavijesti o studiju, upisu studenata i razredbenom postupku pristupnici mogu dobiti u Studentskoj službi na e-mailu studentska-sluzba@zvu.hr Zdravstvenog veleučilišta u Zagrebu, Mlinarska cesta 38, ili na web stranici veleučilišta.

Podsjećamo da je Stručno Vijeće Zdravstvenog veleučilišta u Zagrebu još u listopadu 2015. g. na prijedlog dekana Velučilišta gospodina Aleksandra Racza jednoglasno usvojilo odluku o izravnom upisu pripadnika romske nacionalne manjine na sve studijske programe koje ova institucija nudi pod uvjetom da zadovolje minimalne kriterije i polože državnu maturu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar
Unesite svoje ime