Policijska akademija organizira Dan otvorenih vrata – dođi i saznaj kako postati policajac/ka

0
279
Foto: mup.gov.hr

Policijska akademija u Zagrebu objavila je Natječaj za upis u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka kojim se planira upis 480 polaznika mlađih od 28 godina. Prijave se primaju sve do 15. kolovoza 2022. godine.

Kako bi se mladima približio policijski poziv, Policijska akademija u petak 10. lipnja od 9 do 14 sati u zagrebačkoj Aveniji Gojka Šuška 1 organizira Dan otvorenih vrata.

Kako navode u pozivu na svojim službenim stranicama demo timovi Policijske škole Josipa Jovića pokazat će rukovanje vatrenim oružjem, borilačkim vještinama i primjenu policijskim ovlasti. Interventna jedinica policije pokazat će rukovanje policijskom palicom tonfom, dok će policijski službenici na motociklima izvesti vožnju spretnosti prometnih policije. Služba za obuku vodiča i dresuru službenih pasa pokazat će rad sa službenim psima. Svoj rad će predstaviti i ostali rodovi policije.

Tako pozivaju građane, a posebno mlade mlađe od 28 godina koji su završili srednju školu, a žele promijeniti zanimanje, da posjete Policijsku akademiju i saznaju kako poslati policajac/policajka.

Komentiraj

Unesite svoj komentar
Unesite svoje ime