Najava – Sastanak SRRH “KALI SARA” i mladih Roma i Romkinja

0
75
Foto: pixabay.com

Savez Roma u Republici Hrvatskoj “KALI SARA” poziva mlade Rome i Romkinje na sastanak koji će se održati u subotu, 26. ožujka 2022. godine, u 11 sati u prostorima SRRH “KALI SARA” na adresi Pavla Hatza 23/5 u Zagrebu.

Na sastanku će se raspravljati o važnim temama kao što su obrazovanje (upis u srednju školu, fakultet, Policijsku akademiju), zapošljavanje (samozapošljavanje, prekvalifikacija), treći kongres mladih Roma, međunarodna konferenciju povodom Svjetskog dana Roma, suradnja mladih Roma i Romkinja sa SRRH “KALI SARA”, temi mentora u radu i ostalog.

Mole se zainteresirani da potvrdu svog dolaska jave na e-mail kalisara@kalisara.hr ili na broj telefona 01/888-7673, najkasnije do srijede, 23. ožujka 2022. godine. Kriteriji za prijavu je dobna skupina od 18 do 29 godina.

Organizator sastanka financirat će putne troškove dolaska na sastanak ako četiri osobe putuju jednim automobilom (tada je potrebno priložiti račune cestarina kako bi isto podmirili) ili ako osoba putuje autobusom ili vlakom – tada je potrebno priložiti povratnu kartu autobusa ili vlaka. Predviđen je ručak po završetku sastanka.

Komentiraj

Unesite svoj komentar
Unesite svoje ime