Objavljen Poziv za iskaz interesa za provedbu istraživanja i izradu analize u svrhu realizacije aktivnosti 2.2.13. Operativnih programa nacionalnih manjina za razdoblje 2021. – 2024.

0
25
Foto: pixabay.com

Ured potpredsjednika Vlade objavio je Poziv za iskaz interesa za provedbu istraživanja i izradu analize u svrhu realizacije aktivnosti 2.2.13. Operativnih programa nacionalnih manjina za razdoblje 2021. – 2024.

Vlada ce izraditi analizu obrazovne politike u odnosu na doprinos pripadnika nacionalnih manjina hrvatskoj politici, kulturi, umjetnosti, gospodarstvu, znanosti i društvu općenito s ciljem da se u budućoj reformi obrazovnih programa značajna imena pripadnika nacionalnih manjina u hrvatskoj povijesti, kao i datumi i činjenice koje su vezane za njihov doprinos, uključe u kulturnu, obrazovnu i drugu politiku. Nositelji su Ministarstvo znanosti i obrazovanja i Ministarstvo kulture i medija, Ured za ljudska prava i prava nacionalnih manjina te Ured potpredsjednika Vlade Republike Hrvatske, a rok provedbe je II. kvarta 2022. godine.

Rok za dostavu prijedloga je 7. veljače 2022. godine, a tekst poziva dostupan je ovdje.

Komentiraj

Unesite svoj komentar
Unesite svoje ime