Otuđen kamen spoticanja za Branka Nikolića kod OŠ Granešina

0
74
Foto: facebook/Centar tolerancije

Kako javlja Centar za promicanje tolerancije i očuvanje sjećanja na holokaust otuđen je jedan od kamena spoticanja postavljen u Zagrebu.

Dana 29. studenog 4. nadcestarija Zagrebačkih cesta ugradila je kamen spoticanja za Branka Nikolića kod OŠ Granešina, na lokaciji ulica Granešina br.1. U 13 sati poslovođa 4. nadcestarije, gospodin Tomislav Hrastinski telefonski je dojavio da su radnici netom prije 13 sati uočili da je postavljeni kamen nestao tj. da je otuđen. Pismenim putem je o tome informiran Gradski ured za kulturu, telefonskim putem Gradski ured za obrazovanje te SRRH “KALI SARA”, kao partneri u projektu.

O događaju je odmah telefonom obavještena i policijska postaja Dubrava. Jučer je i izvršena pismena prijava nadležnoj policijskoj postaji. Nakon iskaza Maje Čižić, više stručne suradnice i Nataše Popović, ravnateljice Centra, policijski je djelatnik utvrdio da se radi o teškoj krađi, te će predmet odmah proslijediti kolegama na daljnje postupanje, kako bi obavili izvid na terenu. Policijski djelatnik također je ustvrdio da će predmet proslijediti DORH-u na obradu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar
Unesite svoje ime