Imenovani članovi Povjerenstva za praćenje provedbe Nacionalnog plana za uključivanje Roma, 2021-2027

Foto: ljudskaprava.gov.hr

Na zatvorenome dijelu jučerašnje, 69. sjednice Vlade, Boris Milošević imenovan je predsjednikom Povjerenstva za praćenje provedbe Nacionalnog plana za uključivanje Roma, za razdoblje od 2021. do 2027. godine, kao potpredsjednik Vlade kojeg je odredila Vlada.

Njegovim zamjenikom imenovan je Veljko Kajtazi, koji je po položaju zastupnik romske nacionalne manjine u Hrvatskom saboru. Imenovani su članovi i zamjenici članova kao predstavnici nadležnih ministarstava i drugih tijela državne uprave te predstavnici  romske nacionalne manjine temeljem provedenog postupka po objavljenom javnom pozivu. Imenovani članovi su Frano Matušić, Ante Matijević, Tomislav Paljak, Katica Mišković, Marija Pletikosa, Gordan Hanžek, Alen Tahiri, Suzana Krčmar, Branko Petrović, Stanoje Nikolić, Veli Huseini, Elvis Kralj, Lea Oršuš i Darko Hudorović, a zamjenici članova Ivana Vejić, Tea Peko, Ana Kešina, Željka Zagorac, Marija Barilić, Tatjana Vukobratović Spasojević i Bahrija Sejfić.

Na 64. sjednici Vlade Republike Hrvatske krajem lipnja donesen je Nacionalni plan za uključivanje Roma, za razdoblje od 2021. do 2027. godine i Akcijski plan za provedbu Nacionalnog plana za uključivanje Roma, za razdoblje od 2021. do 2027. godine, za 2021. i 2022. godinu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar
Unesite svoje ime