Održan malonogometni turnir u Slavonskom Brodu

0
7
Foto: SRRH "KALI SARA"

U Slavonskom Brodu je 4. srpnja 2021. godine održan malonogometni turnir u organizaciji Saveza Roma u Republici Hrvatskoj “KALI SARA” i saborskog zastupnika Veljka Kajtazija te u suradnji sa županijskim Vijećima romske nacionalne manjine u mjestima u kojima su izgrađena višenamjenska sportska igrališta. Tjedan prije organiziran je turnir na području Osječko Baranjske županije.

Turniru su prisustovali ekipe iz Osječko-baranjske, Sisačko-moslavačke te Brodsko-posavske županije. Prvo mjesto osvojila je ekipa Joo Rimac iz Slavonskog Broda, drugo mjesto Dream Team is Siska, treće Nk Roma iz Slavonskog Broda.

Čestitam svim sudionicima prvog malonogometnog turnira u Slavonskom Brodu o organizaciji Savez Roma u RH “KALI SARA” na višenamjenskom sportskom igralištu izgrađenom upravo na našu inicijativu. Podsjećam da uskoro krećemo s izgradnjom društvenog doma čime ćemo dodatno otvoriti mogućnost za ostale važne društvene inicijative za integraciju romske zajednice i izjednačavanje uvjeta življenja, izjavio je saborski zastupnik Veljko Kajtazi.

Komentiraj

Unesite svoj komentar
Unesite svoje ime