Otvorene prijave za “Ljetnu školu suočavanja s prošlošću”

0
48
Foto: SRRH "KALI SARA"

Savez Roma u Republici Hrvatskoj “KALI SARA” poziva sve zainteresirane studente i studentice da  se jave s prijavama za sudjelovanje na ovogodišnjoj Ljetnoj školi suočavanja s prošlošću koja će se održati u sklopu obilježavanja Međunarodnog dana sjećanja na romske žrtve genocida u Drugom svjetskom ratu / Samudaripen 2021 u razdoblju od 11. do 13. srpnja 2021. godine.

Povodom obilježavanja ovog važnog dana sjećanja za romsku zajednicu Savez Roma u Republici Hrvatskoj “KALI SARA” organizira Ljetnu školu suočavanja s prošlošću, u kojoj će biti uključena posjeta Romskom memorijalnom Centru Uštica, Vukovaru i Škabrnji.

Za prijavu je potrebno poslati svoj životopis i motivacijsko pismo na e-mail kalisara@kalisara.hr najkasnije do 1. srpnja 2021. godine.

Svaki student će nakon sudjelovanja u programa biti obavezan dostaviti esej, a najbolji radovi će biti nagrađeni. Troškove sudjelovanja i kotizaciju svim izabranim kandidatima pokriva organizator. Za sve ostale informacije moguće se obratiti SRRH “KALI SARA” na navedeni e-mail ili na 01/888-7673.

Komentiraj

Unesite svoj komentar
Unesite svoje ime