Sutra kreće isporuka bijele tehnike i predmeta za kućanstvo romskim obiteljima

0
1324
Foto: Facebook/Veljko Kajtazi

Sutra, 23. listopada, kreće isporuka predmeta kućanstva u sklopu godišnjeg Programa za stambeno zbrinjavanje i poboljšanje uvjeta življenja pripadnika romske nacionalne manjine za 2020. godinu koji provodi Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje u suradnji s Uredom za ljudska prava i prava nacionalnih manjina Vlade Republike Hrvatske.

Isporuka hladnjaka, peći za drva, perilica rublja i štednjaka za socijalno ugrožene romske obitelji kreće sutra, 23. listopada u Brodsko-posavskoj županiji, a nastavlja se 27. listopada u Istarskoj i Primorsko-goranskoj županiji, 28. listopada u Gradu Zagrebu i Varaždinskoj županiji, 31. listopada u Bjelovarsko-bilogorskoj i Koprivničko-križevačkoj županiji, 06. studenoga u Sisačko-moslavačkoj, Međimurskoj i Osječko-baranjskoj županiji.

Provedbeni partner u projektu je Savez Roma u Republici Hrvatskoj “KALI SARA” zajedno sa Državnim uredom za stambeno zbrinjavanje te podršku saborskog zastupnika Veljka Kajtazija i ravnatelja Ureda za ljudska prava i prava nacionalnih manjina Alena Tahirija.

Komentiraj

Unesite svoj komentar
Unesite svoje ime