Najava: Izložba radova učenika OŠ Kuršanec u Središnjoj knjižnici Roma

0
176
Foto: Press

Središnja knjižnica Roma u Republici Hrvatskoj u suradnji s Osnovnom školom Kuršanec organizira izložbu fotografija, slika i skulptura učenika Osnovne škole Kuršanec čije će se otvorenje održati 22. listopada 2020. godine u Zagrebu s početkom u 18 sati.

Prošle godine smo izvijestili o ovom projektu oslikavanja školskog prostora koji je započela profesorica Ida Domišljanović u OŠ Kuršanec te time svoje učenike iz Čakovca pretvorila u prave male umjetnike. Prvim potezima kistom, prije tri godine, oslikali su učionicu likovne kulture – zidove i stolice. Pokazalo se da im je broj sati za redovitu nastavu likovne kulture premalen pa je profesorica Domišljanović kao izvannastavnu aktivnost uvela likovnu grupu koja je okupila učenike viših razreda koji su pokazivali sklonost ka likovnom izražavanju.

Sada će svi zainteresirani imati priliku pogledati neke od radova na izložbi koja će se upriličiti u prostorima Središnje knjižnice Roma u Republici Hrvatskoj. Dolazak je obavezno potvrditi na e-mail knjiznica@kalisara.hr.

Komentiraj

Unesite svoj komentar
Unesite svoje ime