Studiraj besplatno na visokom učilištu Edward Bernays

0
330
Foto: facebook.com/Veljko Kajtazi

Od danas Romi i Romkinje zainteresirani za studij marketinga i turističkog menadžmenta imaju priliku besplatno studirati na Edward Bernays University Collegeu. Riječ je o inicijativi zastupnika Veljka Kajtazija koji je u dogovoru s dekanom tog učilišta, Damirom Jugom, razgovarao na temu obrazivanja Roma i zajedničkoj suradnji. Kao rezultat, Edward Bernays University College nudi dvije pune stipendije (školarine) za pripadnike romske nacionalne manjine za prediplomski studij  Marketing i menadžment turističke destinacije nakon kojeg studenti postaju prvostupnici ekonomije.

Edward Bernays University College jedinstveno je hrvatsko visoko učilište koje izvodi programski, sadržajno i metodološki najinovativnije studijske programe u ovom dijelu Europe iz područja komunikacija i turizma te programe cjeloživotnog obrazovanja. Jedino je visoko učilište u svijetu koje nosi ime Edwarda Bernaysa, utemeljitelja modernih odnosa s javnošću koji slove za jednu od najdinamičnijih profesija u svijetu.

Svi zainteresirani mladi Romi i Romkinje sa završenom državnom maturom mogu se javiti na email veljko.kajtazi@sabor.hr za više informacija.

Komentiraj

Unesite svoj komentar
Unesite svoje ime