Otvorene prijave za četvrto izdanje programa Innovation academy za učenike srednjih škola

0
62
Foto: pixabay.com

Ideš u srednju školu? Zanimaju te inovacije, kritičko razmišljanje i kreativnost, programiranje, tehnologija, robotika ili digitalni marketing? Ako je tvoj odgovor DA, Hrvatski ured za kreativnost i inovacije te poziva da prijaviš svoje sudjelovanje u programu Innovation Academy-ja, koji će se održati u Zagrebu na Visokom Učilištu Algebra od 24-28. kolovoza 2020.

Projekt Innovation Academy sastoji se od 7 različitih programa namijenjenih srednjoškolcima. Tijekom četiri godine održavanja, akademija broji preko 500 zadovoljnih polaznika i 18 vrhunskih predavača i mentora. Ove godine Hrvatski ured za kreativnost i inovacije, uz podršku UNICEF-a, Visokog učilišta Algebra i Ministarstva znanosti i obrazovanja, organizira četvrto izdanje koje uključuje sljedeće programe: Future skills, IT genius (početni), IT genius (napredni), Future Leader, Future Entrepreneur, Digital Skills i Robotics.

Što možeš očekivati tijekom programa?

Razvijanje novih vještina, upoznavanje mladih i ambicioznih ljudi te stručnjaka iz područja koja te zanimaju. Petodnevni program provodi se na hrvatskom jeziku, a sudjelovanje je besplatno. Sve što trebaš napraviti je ispuniti prijavni obrazac i objasniti zašto si baš ti prava osoba za sudjelovanje u ljetnoj školi Innovation Academy.

Za ovogodišnje izdanje dodatno su osigurali 30 stipendija za učenike srednjih škola s prebivalištem izvan Zagreba. Stipendije pokrivaju trošak smještaja u hostelu s doručkom u Zagrebu tijekom trajanja programa. Smještaj u hostelu je na bazi dijeljenih soba.

Prijave su otvorene do 20. srpnja 2020. Nakon zatvaranja prijava žiri će pregledati sve prijave i odabrati do 140 sudionika. Svi sudionici će o rezultatima biti obaviješteni 27. srpnja 2020.

Prijaviti sudjelovanje moguće je učiniti na stranici ZABUM-a.

Komentiraj

Unesite svoj komentar
Unesite svoje ime