Obavijest o podnošenju prijava za poboljšanje uvjeta življenja pripadnika romske nacionalne manjine

0
184
Foto: pixabay.com

Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje donio je Godišnji program za poboljšanje uvjeta življenja pripadnika romske nacionalne manjine za 2020. godinu, koji se provodi kroz model poboljšanja uvjeta življenja dodjelom aparata bijele tehnike i kuhinjskog namještaja.

Aparati bijele tehnike koji se dodjeljuju su kuhinjski štednjaci na kruta goriva, električni štednjaci, kombinirani električno-plinski štednjaci, peći za grijanje prostora, hladnjaci i perilice za rublje.

Kuhinjski namještaj koji se dodjeljuje sastoji se od tri gornja, dva donja elementa i jednog elementa sa sudoperom i sifonom.

Prijave se mogu podnijeti samo za jedan aparat bijele tehnike ili kuhinju.

Pravo na poboljšanje uvjeta življenja dodjelom aparata bijele tehnike i  kuhinjskog namještaja može ostvariti podnositelj prijave i članovi zajedničkog kućanstva pod uvjetom da je podnositelj prijave pripadnik romske nacionalne manjine te da podnositelj prijave ili članovi njegovog kućanstava to pravo nisu ostvarili na temelju Godišnjeg programa iz 2019. godine.

Rok za dostavu prijava je do 19. lipnja 2020. godine, a informacije kako se prijava podnosi i što sve mora sadržavati dostupno je ovdje.

Komentiraj

Unesite svoj komentar
Unesite svoje ime