Otvoren Javni poziv za dodjelu sredstava udrugama nacionalnih manjina koje provode posebne oblike nastave za učenike pripadnike nacionalnih manjina

0
77
Foto: Pixabay

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je javni poziv za dodjelu sredstava udrugama nacionalnih manjina koje provode posebne oblike nastave za učenike pripadnike nacionalnih manjina u Republici Hrvatskoj u 2018/2019. godini.

Na Javni poziv svoje programe mogu prijaviti udruge koje su registrirane prema Zakonu o udrugama  te čije je primarno djelovanje usmjereno na područje odgoja i obrazovanja učenika pripadnika nacionalnih manjina u Republici Hrvatskoj. Svaki prijavitelj ima pravo na Javni poziv prijaviti jedan (1) program.

Sve zainteresirane udruge koje se bave odgojem i obrazovanjem djece i mladih pripadnika nacionalnih manjina svoje projekte prijavljuju na propisanim obrascima. Prijavitelji su dužni popuniti sva polja u obrascima. Popunjene obrasce, kao i traženu popratnu dokumentaciju, prijavitelji trebaju dostaviti Ministarstvu u tiskanome i elektroničkome obliku (na CD-u i u PDF formatu).

Prijave na ovaj Javni poziv podnose se zaključno s 11. svibnja 2018. godine. Više o načinu prijave i obveznoj doklumentaciji dostupno je na službenim stranicama nadležnog Ministarstva.

Cilj javnog poziva je poticati skrb o obrazovanju svih učenika pripadnika nacionalnih manjina u Republici Hrvatskoj te povećati mogućnosti učenicima pripadnicima nacionalnih manjina da izvan redovitoga odgojnoobrazovnog sustava steknu znanje i vještine u skladu sa svojim interesima i sposobnostima.

Komentiraj

Unesite svoj komentar
Unesite svoje ime