Informativne radionice za Poziv „Programska, stručna i financijska potpora obrazovanju djece i učenika pripadnika romske nacionalne manjine“

0
98
Foto: pixabay.com

Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Služba za programe i projekte EU-a, objavljuje poziv za sudjelovanje na informativnim radionicama u sklopu Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Programska, stručna i financijska potpora obrazovanju djece i učenika pripadnika romske nacionalne manjine“ (Europski socijalni fond – Operativni program „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.“).

Informativne radionice održat će se u Osijeku 24. 4. 2018. i Zagrebu 26. 4. 2018., a namijenjene su potencijalnim prijaviteljima i partnerima u sklopu ovoga poziva.

Cilj radionica je detaljnije informirati potencijalne prijavitelje/partnere o ciljevima, prioritetima i ostalim kriterijima Poziva te procedurama za prijavu, ocjenjivanje i odabir projekata.

U obzir će se uzimati prijave pristigle do 13. travnja 2018. godine do 16.00 sati i to prema redoslijedu zaprimanja.

Svi sudionici koji su poslali prijavu bit će obaviješteni o rezultatima prijave najkasnije tri radna dana nakon roka zatvaranja prijava.

Sudjelovanje na informativnim radionicama je besplatno, a organizator je za sve sudionike osigurao osvježenja tijekom kratke pauze.

Za sudjelovanje na informativnoj radionici potrebno je popuniti Prijavni obrazac.

Komentiraj

Unesite svoj komentar
Unesite svoje ime