Najava – Informativno predavanje u Zagrebu povodom Programa pripreme Roma za diplomske studije

0
70
Foto: Facebook/Central European University

Program pripreme Roma za diplomske studije (RGPP), unutar programa romskih studija (RSP), predstavlja intenzivni desetomjesečni program koji priprema studente za upise na diplomske studije pri Središnjem europskom sveučilištu.

Prijave su otvorene do 15. travnja 2018. godine, a na Filozofskom fakultetu u Zagrebu će se 15. ožujka u 10 sati održati sastanak s potencijalnim kandidatima RGPP programa. Organizator će osigurati troškove prijevoza za kandidate koji ne dolaze iz Zagreba te osvježenje.

Studenti moraju biti deklarirani Romi, moraju imati jak interes za studiranje na diplomskoj sveučilišnoj razinizavršen preddiplomski studij do srpnja 2018.napredno znanje engleskog jezika (B1), želju za studiranje u multikulturnom i međunarodnom okruženju i ambiciju postati zagovornik promjene unutar svoje zajednice i šire.

Svi uspješni kandidati dobit će punu stipendiju za cjelokupno trajanje programa. Financijska pomoć pokriva troškove putovanja do i iz Budimpešte, školarinu i naknade, smještaj u stambenom centru CEU-a, zdravstveno osiguranje, udžbenike i troškove života.

Više informacija dostupno je ovdje.

Komentiraj

Unesite svoj komentar
Unesite svoje ime