Najava – Mreža mladih Hrvatske: Prijavi se na trening i postani koordinator/ica strukturiranog dijaloga u svojoj zajednici

Trening će ponuditi „kompletan paket“ relevantnih znanja koja će te potpuno osnažiti za provedbu strukturiranog dijaloga u lokalnoj zajednici, ali će ti istovremeno omogućiti da razumiješ cjelinu procesa te njegov utjecaj i svrhu. 

0
79
Foto: facebook/Mreža mladih Hrvatske - Croatian Youth Network

Mreža mladih Hrvatske uz potporu programa Erasmus + te Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku te u suradnji s Nacionalnom radnom skupinom za provedbu strukturiranog dijaloga s mladima organizira Trening struktiriranog dijaloga. Trening će ponuditi „kompletan paket“ relevantnih znanja koja će te potpuno osnažiti za provedbu strukturiranog dijaloga u lokalnoj zajednici, ali će ti istovremeno omogućiti da razumiješ cjelinu procesa te njegov utjecaj i svrhu.

Prijave se primaju do 30. listopada, a trening se održava od 13. do 15. studenog 2017. godine u Kući ljudskih prava. Trening je namijenjen prvenstveno mladima koji djeluju unutar udruga mladih i za mlade, ali je otvoren i za sve osobe u radu mladima na lokalnoj razini, neovisno o njihovom organizacijskom/institucionalnom profilu, pod pretpostavkom da su motivirane doprinijeti provedbi strukturiranog dijaloga u Hrvatskoj. Prednost će ipak imati članovi udruga mladih i za mlade koje rade s mladima s manje mogućnosti. Više o projektu možete saznati na službenim stranicama Mreže mladih Hrvatske.

Komentiraj

Unesite svoj komentar
Unesite svoje ime